Qayğanağı daha dadlı edəcək məhsul açıqlandı » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
20:42 Tramp Zelenski ilə Ukraynaya silah tədarükünün dayandırılmasını müzakirə edəcək  |     20:34 Rusiya Turizm İttifaqı: Azərbaycana turist axınında azalma yoxdur, qonaqlara münasibət müsbətdir  |     20:29 Azərbaycan karateçisi 24 aylıq diskvalifikasiya edilib  |     20:22 Ermənistanda yeni konstitusiya ilə bağlı müzakirələr yenidən başlayır  |     20:17 Naxçıvanda kəlbəcərli məktəb direktoru avtoqəzada ölüb  |     20:10 Əsir götürüldükdən sonra Ermənistana aparılmış şəxs: Məhz azərbaycanlı olduğuma görə işgəncələrə məruz qalırdım  |     20:02 Azərbaycanın dövlət qurumlarına kiberhücumların sayı cüzi artıb  |     19:57 Sabah hava yağmursuz olacaq  |     19:49 Azərbaycanda nadir xəstəliklərə yoluxanların sayı açıqlanıb  |     19:43 Təbiətə 63 min manatdan çox ziyan vurulması ilə bağlı cinayət işi başlanıb  |     19:35 "Liverpul" klubu "Bavariya"nın təklifini rədd edib  |     19:30 Rusiya ilə münasibətlər Ermənistan parlamentində deputatlar arasında mübahisə yaradıb  |     19:21 Çin klubu rəqiblərin paltardəyişmə otağında üzərində qarğış yazılan kağızlar yerləşdirdiyinə görə cərimələnib  |     19:15 Rusiyanın Poltavaya zərbələri nəticəsində 2 nəfər ölüb, 11 nəfər xəsarət alıb  |     19:07 Azərbaycanın yunan-Roma güləşi millisi Avropa ikincisi olub  |     19:01 “Xocavənd” tankeri əsaslı təmirdən sonra istismara qaytarılıb  |     18:53 FIFA Rusiya klubları ilə müqavilələri dayandırmaq icazəsini uzadıb  |     18:44 Xərçəng xəstəliyi hüceyrələrinin yayılmasının qarşısını alan maddə tapılıb  |     18:39 Reper P. Diddi hökm çıxarılana qədər həbsdə qalacaq  |     18:31 BBC: Anomal istilər avropalılar üçün ölümcül olub  |    

Qayğanağı daha dadlı edəcək məhsul açıqlandı

Pişmiş yumurta ən klassik və məşhur səhər yeməklərindən biridir. Məşhur amerikalı aşpaz və yazıçı Alton Braun yüzlərlə müxtəlif resepti hazırlanan yumurtanın bişmişini daha da qaymaqlı etmək üçün öz sirrini bölüşüb.

Braun bunun üçün sadəcə bir çay qaşığı mayonezin lazım olduğunu bildirib. Bu ipucu sayəsində səhər yeməyiniz daha dadlı olacaq.

Bu reseptlərin alındığı Braunun kitabında deyilir ki, omlet və mayonez əslində emulsiya edilmiş məhsuldur:

"Əmin olun ki, mayonezdən istifadə omletin dadına heç bir şəkildə təsir etməyəcək. İstifadə olunan mayonezin miqdarı çox azdır və mayonezin yumurtadan hazırlanması onun dadına asanlıqla qarışması deməkdir”.

Bunun üçün 1 çay qaşığı mayonezi 1 çay qaşığı su ilə qarışdırıb bişməzdən əvvəl yumurtaya əlavə edin. Beləliklə, çırpılmış yumurtalarınız daha qaymaqlı olacaq.
скачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            669 12.11.24 21:03