Mojo.az Banner
23:01 Bölgələrdə işləyənlər nə qədər maaş alır? - CƏDVƏL  |     22:55 Aldadıb 200 manat borc aldı - Həbs olundu  |     22:50 Qəfildən dünyasını dəyişənlərin sayı artır, bəs səbəb nədir?  |     22:44 Azərbaycanda bayram günü otellərin dodaquçuqladan qiymətləri  |     22:37 Sosial şəbəkələr insanların psixikasına necə təsir edir? - "Meta"nın gizli araşdırması  |     22:32 Xankəndi, Ağdərə və Xocalıda nə qədər əhali məskunlaşıb?  |     22:25 Bakıda məhkəmənin həyətinə butulka atan şəxs saxlanıldı  |     22:19 62 minlik dələduzluqla həbs edilən qadın - Bəraət aldı  |     22:11 İşsizlərin tibbi sığortaya 16 manat ödəməsi məcburi deyil - Detallar açıqlandı  |     22:04 KİV: Fransa könüllü hərbi xidməti tətbiq edəcək  |     21:59 Daha bir məhsul bahalaşacaq - İqtisadçı açıqladı  |     21:51 Ermənistan KTMT-nin Bişkek sammitində iştirak etməyəcək  |     21:42 Arzu Əliyeva Milli İncəsənət Muzeyindən paylaşım edib - FOTO  |     21:36 Ramiz Mehdiyev vəkilindən imtina etdi  |     21:29 Zaqatalada ötən il evi yanan ailənin yenə mənzili YANDI  |     21:23 Leyla Əliyeva IDEA Heyvanlara Qayğı Mərkəzindən paylaşım edib - FOTO  |     21:15 Tovuzda toyda BIÇAQLANMA  |     21:10 Ağstafada qadın itkin düşüb - FOTO  |     21:02 Bakıda sifarişlə qurdurluq etməkdə təqsirləndirilən şəxslərə hökm oxunub  |     20:55 MDB liderlərinin qeyri-rəsmi sammitinin tarixi açıqlandı  |    
Left Banner
Right Banner

Qayğanağı daha dadlı edəcək məhsul açıqlandı

12.11.2024 21:03 852
Qayğanağı daha dadlı edəcək məhsul açıqlandı
Pişmiş yumurta ən klassik və məşhur səhər yeməklərindən biridir. Məşhur amerikalı aşpaz və yazıçı Alton Braun yüzlərlə müxtəlif resepti hazırlanan yumurtanın bişmişini daha da qaymaqlı etmək üçün öz sirrini bölüşüb.

Braun bunun üçün sadəcə bir çay qaşığı mayonezin lazım olduğunu bildirib. Bu ipucu sayəsində səhər yeməyiniz daha dadlı olacaq.

Bu reseptlərin alındığı Braunun kitabında deyilir ki, omlet və mayonez əslində emulsiya edilmiş məhsuldur:

"Əmin olun ki, mayonezdən istifadə omletin dadına heç bir şəkildə təsir etməyəcək. İstifadə olunan mayonezin miqdarı çox azdır və mayonezin yumurtadan hazırlanması onun dadına asanlıqla qarışması deməkdir”.

Bunun üçün 1 çay qaşığı mayonezi 1 çay qaşığı su ilə qarışdırıb bişməzdən əvvəl yumurtaya əlavə edin. Beləliklə, çırpılmış yumurtalarınız daha qaymaqlı olacaq.
скачать dle 11.3