Qarpız yeyənlərə xəbərdarlıq - Türkiyəli professor » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
16:51 Bekhem Messini buna görə ABŞ-a aparıbmış  |     16:38 "Həmin şirkətlər vəzifəli şəxsin yaxın adamlarına məxsus idi" - 143 milyonluq mənimsəmə  |     16:30 Keçən il Azərbaycanda qarşısı alınan erkən nikahların sayı açıqlanıb  |     16:29 "Dollar Nizami"yə hökm oxundu  |     16:25 Kredit götürən şəxs ölərsə, borcu hansı halda silinir?  |     16:17 Azərbaycanda düyü bahalaşacaq? (AÇIQLAMA)  |     16:11 XİN: "Azərbaycan Tayvanın müstəqilliyini tanımır"  |     16:10 "Çudo Peçka"nın dövlətə 150 min manatdan çox borcu var  |     15:50 Qəza zamanı ölən uşağın ailəsinin bağışlamadığı şəxsə hökm oxundu  |     15:40 "TikTok" "YouTube"yə meydan oxuyur: 1 saatlıq videolar gəlir  |     15:37 Bakının əsas küçələrinin birində nəqliyyatın hərəkəti məhdudlaşdırılacaq  |     15:13 Xankəndiyə prokuror təyin edilib - FOTO  |     15:11 Azərbaycanda bir nəfərə məxsus dörd şirkət bağlandı  |     15:08 Şəkərli diabet xəstələrini işdən çıxarmaq QADAĞANDIR? - HÜQUQİ İZAH  |     15:07 DİN: "İki gündə kartlardan 40 min AZN-ə yaxın pul oğurlanıb"  |     15:06 Azad olunmuş ərazilərdə 35 mina zərərsizləşdirilib  |     14:07 Atmosferi çirkləndirən obyektlər cərimələnib  |     13:55 Sumqayıtda 51 yaşlı qadın döyülüb, telefonu əlindən alınıb  |     13:37 Helikopter qəzasında həlak olan İran XİN başçısının səlahiyyətlərini kim icra edəcək?  |     13:13 1 saylı Respublika Psixiatriya Xəstəxanasında ölüm hadisəsi olub  |    

Qarpız yeyənlərə xəbərdarlıq - Türkiyəli professor

Marqarin yağları çıxandan bəri ürək xəstəlikləri artıb. Bunun da səbəbi trans yağlardır.

Median.Az
medicina.az-a istinadən bildirir ki, bunu məşhur kardioloq Canan Karatay verdiyi açıqlamada bildirib.

Onun sözlərinə görə, son zamanlar bütün xəstəliklərə genetikdir deyirlər, ancaq elə xəstəliklər var ki,onun kökündə düzgün qidanlanmamaq dayanır.

"Şəkərli içkilər, GMO məhsuları və qeyri-sağlam məhsular vücudu bir-birinə qatır. Qazlı içkilər çox təhlükəlidir. Təəsüf ki, satışda olan içkilərin böyük əksəriyyəti ya qazlı, ya da kimyəvi qatqılı olanlardır. Xüsusi dad və rəngləndiricilərlə göz oxşayan, iştah açan şəkərli içkilər də bu qəbildəndir.
Eyni zamanda qarpız və yemiş istehlakında diqqət etmək lazımdır. Bildiyimizin əksinə qırmızı ət, yumurta, quru lobya sidik turşusunu yüksəltməz. Yeyirsinizsə qurdlu alma yeyin. İmmun sistemi xəstəliklərinin ən böyük səbəbi rəfinə edilmiş şəkər, un, duzdur. Təbii yağlardan ziyan gəlməz. Bütün yağlar ziyanlıdır deyə bir qayda yoxdur. Xərçəng Altsheymer, şəkər kimi bir çox xəstəliklərə səbəb məhz trans yağlardır. Həmçinin sağlam olmaq üçün qidalanmadan əlavə istirahət də önəmlidir. Bunun üçün ilk öncə vaxtlı-vaxtında və normal şəkildə yatmaq lazımdır."скачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            1 390 26.08.19 23:41