Лондон
C

Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni — Mütləq yeyin!

Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə, bəziləri isə qabıqsız yeyilir.
Median.Az
medicina.az-a istinadən qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat təqdim edir.

- Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;

- Qan dövranını yaxşılaşdırır;

- Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;
- İştah açır;

- Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;

- Həzm prosessini yaxşılaşdırır.скачать dle 11.3
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
[related-news] [/related-news]

комментариев