Baş Prokurorluq: Restoranlarda artan qida zəhərlənmələrinin qarşısının alınması üçün tədbirlər görülür » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
23:00 Qanunsuz əyləncənin qurbanları: Günahkar kimdir?  |     22:52 Maşınlardakı bu funksiya kişilərdə sonsuzluq yaradır - AÇIQLAMA  |     22:46 İşi daim kompüterlə olanların nəzərinə! - XƏBƏRDARLIQ  |     22:39 Avtobus sürücüsü sərnişinlərin həyatını təhlükəyə atdı: Qurumlar hərəkətə keçdi - VİDEO  |     22:34 Elektron imtahana keçid bizə nə verəcək?  |     22:27 Culfa rayonunun bəzi kəndlərində elektrik enerjisinin verilişində fasilə yaranacaq  |     22:14 Meksikada daşqınlar 31 nəfərin həyatına son qoyub  |     22:05 Səudiyyə Ərəbistanı klubu "Real"ın futbolçusunu rekord məbləğ qarşılığında transfer edə bilər  |     21:59 Qara Qarayevin yaşadığı mənzil 750 minə satılır - Video  |     21:51 “İki aydır yumağa xalça vermişdik, çirkli formada geri qaytardılar” - Video  |     21:43 Rusiyanın dondurulmuş aktivlərindən istifadə edəcəklər  |     21:37 Televizorda oyun oynaya biləcəksiniz - “Netflix”dən yenilik  |     21:30 Azərbaycan dörd ölkə ilə birgə hərbi təlimə qatılacaq  |     21:25 Azərbaycanda yeni məktəblər tikiləcək  |     21:16 Dondurma və qazlı içkilərdəki inqrediyent saç tökülməsinin qarşısını ala bilər - Alimlər  |     21:10 Baş gicəllənməsi bu xəstəliyin xəbərçisi ola bilər  |     21:04 Yasamal MKTB-də maliyyə problemi: 2 milyonluq borc niyə ödənilmir?  |     20:59 Bakıda hamilə qadını döyüb uşağını itirməsinə səbəb olan ərin məhkəməsi: "Yeməyə artıq duz atdı, mən də döydüm"  |     20:50 Braziliyalı futbolçu yeddi qol vurduğu matçdan sonra həbs olunub  |     20:43 Avropada yeni Şengen sistemi tətbiq edilir: Ölkələrə giriş-çıxışda hansı dəyişikliklər olacaq?  |    

Baş Prokurorluq: Restoranlarda artan qida zəhərlənmələrinin qarşısının alınması üçün tədbirlər görülür

Son dövrlərdə restoranlarda artan qida zəhərlənmələrinin qarşısının alınması üçün tədbirlər davam etdirilir.

Bunu Baş Prokurorluğun Prokurorluqda istintaqa nəzarət idarəsinin rəisi Fazil Həsənəliyev deyib.

Onun sözlərinə görə, restoranlarda artan qida zəhərlənmələrini hansısa cinayət faktı, yaxud təşəbbüsü ilə əlaqələndirmək doğru deyil:

"Ötən il Sumqayıtda, bu il isə Gəncədə belə hadisələr baş verib. Qida istehsal edən müəssisələr və iaşə obyektlərində yol verilən boşluqlar buna səbəb ola bilər. Dərhal hansısa cinayət faktının olduğunu düşünmək düzgün deyil. Belə hallar baş verdikdə həm Baş Prokurorluq, həm də Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi tədbirlər görür".скачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            240 18.06.25 19:53