Badımcanı bir də belə qızardın - DADINDAN DOYMAYACAQSINIZ » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
23:06 Ağ Ev Azərbaycanın ABŞ-dəki səfirinin müsahibəsini paylaşdı  |     23:00 1,6 manatlıq şirkət Cəlilabadda yarım milyonluq tender uddu  |     22:53 Şuşa həbsxanasının taleyi necə olacaq? - Açıqlama  |     22:47 "Go!" içib "Mərkəzi Bazar"a getdilər, 1300 manatlıq siqaret oğurladılar  |     22:41 Bu şirkətin anbardarı həbs edilib - 50 minlik yeyinti  |     22:36 Ərzaq məhsullarını xaricdən neçəyə alırıq? - QİYMƏTLƏR  |     22:28 Tələbələrin kirayə problemi: Çıxış yolu nədir?  |     22:21 Emin Əfəndi Rusiyaya buraxılmadı  |     22:16 Təyyarədə bələdçi Aydanla rastlaşdı: "Daha qəza olmayacaq..." (FOTO)  |     22:08 Tarantino ən yaxşı 3 filmini açıqladı: Doğulma səbəbim, zirvəm və qəlbim...  |     22:01 AQTA-dan sahibkarlara MÜRACİƏT  |     21:55 Şəkidə 5 otaqlı ev yandı  |     21:46 Avtobus dayanacağına zərər vuran şəxs saxlanıldı - Video  |     21:40 Ermənistan-İran sərhədində ikinci körpünün tikilməsi razılaşdırıldı  |     21:33 Ukrayna Rusiyanın yanacaq qatarını vurdu  |     21:26 Azərbaycan güləşçisi dünya çempionatında bürünc medal qazandı  |     21:22 Sosial şəbəkədə yayılan görüntülərə NAZİRLİKDƏN REAKSİYA  |     21:09 Azərbaycana turist axını 2 %-ə yaxın azalıb  |     21:04 Lavrov: Putinlə Trampın görüşündə sanksiyalar müzakirə olunmayıb  |     20:58 Pakistanda ölənlərin sayı 358 nəfərə çatıb  |    

Badımcanı bir də belə qızardın - DADINDAN DOYMAYACAQSINIZ

Badımcan qızardarkən hər kəsin şikayət etdiyi əsas məqamlar yağın hopması və xüsusilə qaralmasıdır.

Badımcanın qaralmasının qarşısını almağın sadə üsulu var.

Ən vacib addım badımcanları duzlu suda saxlamaqdır. Bu proses badımcanların acılığını aradan qaldırır və suyunu buraxmağa imkan verir. Beləliklə, qızartma zamanı yağın udulmasının qarşısını alır.

Hazırlanma qaydası

Badımcanları orta qalınlıqda halqalara kəsin və duzlu suda isladın.

Badımcanların qara şirəsi çıxanda onları sudan çıxarın və artıq suyunu kağız dəsmal ilə çıxarın.

Bir boşqaba yumurta, un, duz və qabartma tozunu əlavə edib çalın.

Hazırladığınız qarışıma badımcan dilimlərini əlavə edin və yaxşıca qarışdırın.

Tavaya yağı götürüb qızdırın. Badımcan dilimlərini hər iki tərəfə qızdırılmış yağda qızardın.

Nuş olsun!
//lent.azскачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            519 08.07.24 22:42