Alimlər bağırsaqları zəhərləyən qidaların adlarını açıqladı » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
23:02 Nikahdankənar doğuş hallarının fantastik artması - Çıxış yolu nədir?  |     22:57 Azərbaycan XİN Qəzza ilə bağlı əldə olunmuş razılaşmanı alqışlayır  |     22:50 Rusiya bu yarışa da buraxılmayacaq  |     22:41 600-ə yaxın tələbə ödənişsiz təhsil alma hüququ qazandı  |     22:36 “Həzi Aslanov-Əhmədli” sahəsində interval 5 dəqiqə azaldılıb  |     22:29 Zlatan İbrahimoviç özünü tanrı adlandırdı  |     22:22 Yumurta ötən illə müqayisədə ucuzdur?  |     22:17 Ölkədə bəzi məhsullar bahalaşdı (SİYAHI)  |     22:10 Azərbaycanın tikinti şirkəti faktiki müflis olub  |     22:01 Ronaldo hansı avtomobillərdə gəzir? (SİYAHI)  |     21:56 Deputat: Ayın 1-i məktub yazırsan, qəsdən gözləyib sonunda cavab verirlər  |     21:47 Azərbaycan və Türkiyə SAT-SAS üzrə ikitərəfli xüsusi təlimlər keçirəcək  |     21:39 Çexiyada hərbi obyektlər üzərində naməlum PUA-lar müşahidə edilib  |     21:32 "Araz-Naxçıvan" yoxlama matçı keçirib  |     21:25 Aİ üçüncü ölkələr üçün viza rejimini sərtləşdirmək niyyətindədir  |     21:20 Gürcüstanda 4 oktyabr hadisələri ilə bağlı saxlanılan 7 nəfərə həbs qətimkan tədbiri seçilib  |     21:13 Azərbaycanda orta aylıq əməkhaqqı 10 %-ə yaxın artıb  |     21:08 Bakıda avtomobilin vurduğu 57 yaşlı kişi 19 gün sonra ölüb  |     21:00 Lənkəranda avtomobildən külli miqdarda narkotik aşkarlanıb  |     20:55 DİM: Əlavə müsabiqənin nəticələrinə görə 584 bakalavr ödənişsiz təhsil alacaq  |    

Alimlər bağırsaqları zəhərləyən qidaların adlarını açıqladı

Gündəlik pəhrizə daxil olan bəzi qida məhsullarının çox təhlükəli olduğu ortaya çıxıb – onlar orqanizmə demək olar ki, zəhər kimi təsir edirlər.

Median.Az
"Focus” istinadla yazır ki, müntəzəm istifadəsi ilə zərərli bakteriyalar bağırsaqlarda çoxalır və xoşagəlməz sağlamlıq nəticələri və hətta ölüm riski artır.

Belə ki, alman mütəxəssislərin fikrincə, bakteriyaların sürətlə çoxalmasına kömək edən şəkər bağırsqları zəhərləyir, kanserogen məhsullar siyahısına daxil olan sarsıdıcı, hisə verilmiş və çox işlənmiş kolbasalar, həmçinin marqarin və mayonez bağırsaqları ciddi şəkildə yükləyən pis yağlardır.

Həkimlər yuxarıdakı qidalardan imtina etməyi və daha çox lif tərkibli tərəvəz və paxlalı bitkilər yeməyi, daha çox banan, balıq, qabıqlı kartof və qara çörək yeməyi məsləhət görürlər.скачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            1 563 21.01.21 20:01