Alimlər bağırsaqları zəhərləyən qidaların adlarını açıqladı » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
23:05 Goranboyda 60 yaşlı kişini avtomobil vuraraq öldürüb  |     22:46 Azərbaycan Rusiyaya min tona yaxın kərə yağı ixrac edib  |     22:27 Azərbaycan hökumətindəki mənbə: Qəzaya uğrayan AZAL təyyarəsi Rusiyanın "Pantsir-S" raketi ilə vurulub  |     22:25 Suriyanın keçmiş daxili işlər naziri yeni hökumətə təslim olub  |     22:12 Dövlət Komitəsi kremasiya mərkəzlərinin yaradılması ilə bağlı məsələyə AYDINLIQ GƏTİRDİ  |     21:49 Rusiya vətəndaşının 780 min manatını mənimsəyənə hökm oxundu  |     21:32 Kürdəmirdə 26 yaşlı oğlan atasının iş yerində ÖLDÜ  |     21:15 Rusiya Xarkova raket zərbələri endirib, ölən və yaralananlar var  |     20:59 Azərbaycanın “Avroviziya 2025” təmsilçisi açıqlandı  |     20:46 Aİ-nin Azərbaycana qarşı "Binokl diplomatiyası" davam edir - VİDEO  |     20:25 Qızılağacda qanunsuz ov edən şəxs saxlanıldı  |     20:15 Ərdoğan Suriya prezidenti ilə görüşüb  |     20:12 Qazaxıstan AZAL təyyarəsinin qəzasına dair araşdırmanın ilkin nəticələri dərc etdi  |     19:40 Konqoda meymunçiçəyinə yoluxmuş 100-dən çox xəstə müalicə mərkəzlərindən qaçıb  |     19:27 Bulvarda azyaşlını skuterlə vurdu, məhkəmə cəzalandırdı  |     19:23 "Bakı Gəmiqayırma Zavodu" cərimə olunur  |     19:08 İsveçdə məktəbdə atışma olub, beş nəfər yaralanıb  |     19:01 Bu gün Ümumdünya Xərçənglə Mübarizə Günüdür  |     18:54 Arvadını baltalamaqda təqsirləndirilən şəxsə hökm oxunub  |     18:49 Gürcüstanda dəm qazından iki nəfər ölüb, dörd nəfər xəsarət alıb  |    

Alimlər bağırsaqları zəhərləyən qidaların adlarını açıqladı

Gündəlik pəhrizə daxil olan bəzi qida məhsullarının çox təhlükəli olduğu ortaya çıxıb – onlar orqanizmə demək olar ki, zəhər kimi təsir edirlər.

Median.Az
"Focus” istinadla yazır ki, müntəzəm istifadəsi ilə zərərli bakteriyalar bağırsaqlarda çoxalır və xoşagəlməz sağlamlıq nəticələri və hətta ölüm riski artır.

Belə ki, alman mütəxəssislərin fikrincə, bakteriyaların sürətlə çoxalmasına kömək edən şəkər bağırsqları zəhərləyir, kanserogen məhsullar siyahısına daxil olan sarsıdıcı, hisə verilmiş və çox işlənmiş kolbasalar, həmçinin marqarin və mayonez bağırsaqları ciddi şəkildə yükləyən pis yağlardır.

Həkimlər yuxarıdakı qidalardan imtina etməyi və daha çox lif tərkibli tərəvəz və paxlalı bitkilər yeməyi, daha çox banan, balıq, qabıqlı kartof və qara çörək yeməyi məsləhət görürlər.скачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            1 185 21.01.21 20:01