Alimlər bağırsaqları zəhərləyən qidaların adlarını açıqladı » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
14:07 Atmosferi çirkləndirən obyektlər cərimələnib  |     13:55 Sumqayıtda 51 yaşlı qadın döyülüb, telefonu əlindən alınıb  |     13:37 Helikopter qəzasında həlak olan İran XİN başçısının səlahiyyətlərini kim icra edəcək?  |     13:13 1 saylı Respublika Psixiatriya Xəstəxanasında ölüm hadisəsi olub  |     13:04 Rəisin vəfatı ilə əlaqədar Livanda 3 günlük matəm elan edildi  |     12:38 Sərnişinlərin NƏZƏRİNƏ: Bəzi avtobusların hərəkət istiqaməti dəyişdirildi - SƏBƏB  |     12:27 Sabah 25 dərəcə isti olacaq  |     12:19 Sabunçuda evdə üç qadına xəsarət yetirilib: Saxlanılan var  |     12:12 Azərbaycan-Ermənistan sərhədinin Xeyrimli kəndi istiqamətində demarkasiya işləri yekunlaşmaq üzrədir  |     12:09 Gürcüstandan Azərbaycana gətirilən toyuq əti yararsız çıxıb  |     12:08 Faciəvi şəkildə həlak olan İran rəsmilərinin DOSYESİ  |     12:04 Rüşvətə görə həbs edilən sabiq bələdiyyə sədri hakim qarşısında  |     12:03 Yevlaxda qadın öldürüldü: Əri şübhəli şəxs qismində tutuldu  |     12:00 Azərbaycan XİN İrana başsağlığı verib  |     11:57 Bir ayda Ağcabədidə narkotiklə bağlı 20 nəfər saxlanılıb  |     11:55 Polis mayoru qəfil vəfat etdi  |     11:54 Dünya bazarında neft qiymətləri necə dəyişib?  |     11:53 Qaradağ rayonunda avtoxuliqanlıq edən sürücü həbs edilib  |     11:51 Tehran Birjası Rəisinin ölüm xəbərindən sonra fəaliyyətini dayandırdı  |     11:50 İran Rəisinin helikopterinin axtarışında dəstək verən ölkələrə təşəkkür etdi  |    

Alimlər bağırsaqları zəhərləyən qidaların adlarını açıqladı

Gündəlik pəhrizə daxil olan bəzi qida məhsullarının çox təhlükəli olduğu ortaya çıxıb – onlar orqanizmə demək olar ki, zəhər kimi təsir edirlər.

Median.Az
"Focus” istinadla yazır ki, müntəzəm istifadəsi ilə zərərli bakteriyalar bağırsaqlarda çoxalır və xoşagəlməz sağlamlıq nəticələri və hətta ölüm riski artır.

Belə ki, alman mütəxəssislərin fikrincə, bakteriyaların sürətlə çoxalmasına kömək edən şəkər bağırsqları zəhərləyir, kanserogen məhsullar siyahısına daxil olan sarsıdıcı, hisə verilmiş və çox işlənmiş kolbasalar, həmçinin marqarin və mayonez bağırsaqları ciddi şəkildə yükləyən pis yağlardır.

Həkimlər yuxarıdakı qidalardan imtina etməyi və daha çox lif tərkibli tərəvəz və paxlalı bitkilər yeməyi, daha çox banan, balıq, qabıqlı kartof və qara çörək yeməyi məsləhət görürlər.скачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            921 21.01.21 20:01