Çox yeyib kökəlməyənlərin SİRRİ AÇILDI » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
12:29 BMT-nin İşçi Qrupunun Ruben Vardanyanın işi ilə bağlı TARİXİ QƏRARININ MƏZMUNU  |     12:28 Sarayda 67 yaşlı qadın faciəli şəkildə öldü  |     12:27 Samuxda quldurluq etməkdə şübhəli bilinən şəxslər saxlanılıblar  |     12:22 Ağdaşda bir yaşlı uşağın üzərinə qaynar su töküldü: Vəziyyəti ağırdır  |     12:21 BMT-nin İşçi Qrupu Vardanyanla bağlı İrəvanın əsassız iddialarını rədd etdi - XİN bəyanat yaydı  |     12:15 Azərbaycanda dərs vaxtı şagirdi qaçıran şəxsin KİMLİYİ BİLİNDİ (YENİLƏNİB)  |     12:11 2025-ci ilin ilk Ay tutulması başlayıb - CANLI  |     12:07 "WhatsApp"da YENİ FUNKSİYA - FOTO  |     12:05 Dişlər üçün ən faydalı məhsullar açıqlandı  |     12:03 Zelenski Putinin atəşkəsə dair bəyanatına münasibət bildirdi  |     12:01 Balığın qiyməti ARTDI - VİDEO  |     11:59 Lukaşenko Zelenskiyə xəbərdarlıq edibmiş: "Sanki əvvəlcədən hər şeyi bilirdim"  |     11:47 Makron Bakı və İrəvan arasında sülh sazişinin mətni üzrə razılaşmanı alqışlayır  |     11:45 Mağazalarda satılan toyuqların içərisinə buz doldurulur? - VİDEO  |     11:43 Lukaşenkonun Putindən xahişi məlum oldu  |     11:33 Azərbaycanda həqiqi hərbi xidmətin müddəti azaldılmayacaq - SƏBƏB  |     11:30 “Boranı” restoranındakı yanğın söndürüldü- VİDEO  |     11:27 İran XİN Azərbaycan və Ermənistan arasında sülh sazişi üzrə anlaşmanı təqdir edib  |     11:17 AZAL Səmərqəndə uçuşları bərpa edir  |     22:50 Donatella Versace italyan brendindəki vəzifəsini tərk edir  |    

Çox yeyib kökəlməyənlərin SİRRİ AÇILDI

Kembric universitetinin alimləri yeni tədqiqatın nəticələrini açıqlayıblar.

Median.az xəbər verir ki, “Science Daily”dəki məqaləyə əsasən, alimlər bəzi insanların istədikləri qədər yemək yeyib kökəlmədiklərinin səbəbini tapıblar. Məlum olub ki, bu insanlar genetik mutasiya sayəsində kökəlmirlər.

Alimlər 2 mindən çox insan üzərində təcrübə aparıblar. Onlar bu məlumatları müxtəlif çəkisi olan 14 min insanın DNA məlumatları ilə müqayisə ediblər. Məlum olub ki, arıqlıq və köklük əvvəllər heç vaxt tədqiq edilməmiş genetik mutasiya ilə bağlı ola bilər.
Tədqiqatın müəllifləri qeyd edirlər ki, bəzi genlər artıq çəkinin yaranma riskini artırır. Amma hələ də məlum deyil ki, kəşf edilən genlər iştahın artması və ya yeyərək kökəlməməyə nə dərəcədə təsir edir.скачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            1 535 28.01.19 20:44