Mojo.az Banner
20:57 Rusiya ordusu bu kəndləri ələ keçirdi  |     20:49 Murad Övüç həbs edildi  |     20:28 Avropa ölkələri Ukrayna üçün hər il bu qədər pul ödəyəcək  |     20:22 Amnistiyanın icrasına başlanılıb  |     20:18 MDB liderləri Sankt-Peterburqa toplaşır - Tarix açıqlandı  |     19:58 Bu şəhərdə sadəcə 18 dəqiqə gündüz olacaq  |     19:45 Bu şəxslərə bayramla əlaqədar 500 manat verildi - RƏSMİ  |     19:23 İranda İsraillə əlaqədə ittiham olunan gənc edam olunacaq  |     19:15 Alyaska ilə Rusiya arasında tunel tikiləcək?  |     19:07 Premyer Liqa: "Zirə" "İmişli"yə qalib gələ bilmədi  |     18:57 Mingəçevirdə gənc oğlan bıçaq xəsarəti aldı  |     18:48 Avtobus qaz xəttinə çırpıldı, qaz təchizatı dayandırıldı  |     18:39 Ukrayna Xəzərdə “Lukoyl”un platformasına zərbə endirdi  |     18:25 Növbəti pandemiya bu səbəbdən ola bilər - Virusoloq açıqladı  |     18:24 Bakıda 48 ədəd kombi oğurlandı  |     18:08 Oğurladığı dollarların yerinə saxtasını qoydu - Polis saxladı  |     18:02 Türkiyə ərazisinə daha bir PUA düşüb  |     17:56 Keçmiş məcburi köçkünləri sevindirəcək xəbər  |     17:48 Vətən müharibəsi iştirakçısı vəfat etdi  |     17:34 Yeniyetmə dəm qazından boğularaq öldü  |    
Left Banner
Right Banner

"Top Qapı" restoranında ciddi nöqsanlar aşkarlandı - FOTO

12.03.2025 14:04 537
Nərimanov rayonu, Ə.Ağaoğlu küçəsi, ev 26 ünvanında fəaliyyət göstərən, fiziki şəxs Pərviz Almas oğlu Dadaşova məxsus "Top Qapı" restoranında Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi (AQTA) əməkdaşları tərəfindən keçirilmiş yoxlama zamanı ciddi nöqsanlar aşkarlanıb.

Bu barədə AQTA məlumat yayıb.

Bildirilib ki, yoxlama zamanı restoranda ətin ilkin emalı, mətbəx, soyuq qəlyanaltıların hazırlanması, təndirxana, anbar və işçilərin soyunub-geyinmə sahələrində sanitar-texniki və sanitar-gigiyenik tələblərin pozulduğu və bu sahələrin mütəmadi təmizlənib dezinfeksiya edilmədiyi, sanitar qovşağın qapısının birbaşa ətin ilkin emalı sahəsinə açıldığı, mətbəxdə havalandırma sisteminin qurulmadığı, qida məhsullarının tələb olunan qaydada və temperaturda saxlanılmadığı, qida ilə təmasda olan işçilərin tibbi müayinədən və gigiyenik təlimlərdən keçirilmədən çalışdığı, baytarlıq sənədləri olmayan heyvan mənşəli məhsulların istehlaka təqdim olunduğu müəyyən edilib. Emal olunmuş məhsullardan nümunələr götürülərək laborator müayinələrə cəlb olunub.

Faktla bağlı sahibkar barəsində inzibati protokol tərtib edilib və qanunvericiliyə uyğun zəruri tədbirlər görülüb. Araşdırmalar davam edir.









скачать dle 11.3