"Top Qapı" restoranında ciddi nöqsanlar aşkarlandı - FOTO » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
22:58 Qripə yoluxanda orqanizmdə nə baş verir?  |     22:51 Avropalı turistlər ABŞ-yə səyahətlərini ləğv edirlər  |     22:49 Xəstəxana direktoru işdən çıxarıldı - Yeni təyinat  |     22:49 Xəstəxana direktoru işdən çıxarıldı - Yeni təyinat  |     22:43 Bazarda kiloqramı 6-7 manata kartof təklif edilir - Səbəbi nədir? VİDEO  |     22:30 İranın xarici işlər naziri: Müharibəyə hazırıq  |     22:22 Daha bir rusiyalı jurnalist müharibə bölgəsində həlak oldu  |     22:16 Tramp: Ukrayna ilə mineral ehtiyatlarla bağlı sazişə dair razılıq əldə olunub  |     22:09 Ərdoğan: CHP-nin özünün çalıb-oynadığı oyunu izləyirik  |     21:57 Bakıda qadın onunla evlənmək istəməyən kişini öldürdü - Bu da FOTOsu  |     21:35 Sabiq deputat Hüseyn Abdullayev yenə məhkəmə qarşısına çıxacaq  |     21:05 Şərurda açıq ərazidə yanğın olub  |     20:48 İftar vaxtı – 25 mart 2025: Ramazanın 25-ci günü  |     20:22 Zelenski öz otağında yanan Kremlin rəsmini asıb  |     20:07 Masallıda maşın divara çırpılıb, 1 nəfər xəsarət alıb  |     19:52 ABŞ-nin mümkün defolt tarixi açıqlandı  |     19:41 ADY: Novruz və Ramazan bayramları ilə əlaqədar Dəmiryol Muzeyi ziyarətə açıq olacaq  |     19:33 Yağıntılı və küləkli hava şəraiti davam edir, bir sıra ərazilərə qar yağır - FAKTİKİ HAVA  |     19:18 Ginekoloq sirləri açdı: "Baş həkim körpəni cihaza qoşmadı"  |     19:02 Avropalı turistlər ABŞ-yə səyahətlərini ləğv edirlər  |    

"Top Qapı" restoranında ciddi nöqsanlar aşkarlandı - FOTO

Nərimanov rayonu, Ə.Ağaoğlu küçəsi, ev 26 ünvanında fəaliyyət göstərən, fiziki şəxs Pərviz Almas oğlu Dadaşova məxsus "Top Qapı" restoranında Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi (AQTA) əməkdaşları tərəfindən keçirilmiş yoxlama zamanı ciddi nöqsanlar aşkarlanıb.

Bu barədə AQTA məlumat yayıb.

Bildirilib ki, yoxlama zamanı restoranda ətin ilkin emalı, mətbəx, soyuq qəlyanaltıların hazırlanması, təndirxana, anbar və işçilərin soyunub-geyinmə sahələrində sanitar-texniki və sanitar-gigiyenik tələblərin pozulduğu və bu sahələrin mütəmadi təmizlənib dezinfeksiya edilmədiyi, sanitar qovşağın qapısının birbaşa ətin ilkin emalı sahəsinə açıldığı, mətbəxdə havalandırma sisteminin qurulmadığı, qida məhsullarının tələb olunan qaydada və temperaturda saxlanılmadığı, qida ilə təmasda olan işçilərin tibbi müayinədən və gigiyenik təlimlərdən keçirilmədən çalışdığı, baytarlıq sənədləri olmayan heyvan mənşəli məhsulların istehlaka təqdim olunduğu müəyyən edilib. Emal olunmuş məhsullardan nümunələr götürülərək laborator müayinələrə cəlb olunub.

Faktla bağlı sahibkar barəsində inzibati protokol tərtib edilib və qanunvericiliyə uyğun zəruri tədbirlər görülüb. Araşdırmalar davam edir.









скачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            255 12.03.25 14:04