"Top Qapı" restoranında ciddi nöqsanlar aşkarlandı - FOTO » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
23:01 İnsanların 1000 il yaşamasına mane olan yeganə amil aıqlandı  |     22:53 Bankların mənfəəti niyə azalıb?  |     22:48 "Qarabağ"ın qanalı futbolçusu Cənubi Kipr klubuna keçə bilər  |     22:40 Bakıdakı söküntü "bumu": Kirayə mənzillər bir az da bahalaşacaq?  |     22:35 Universitetlərdə təhsil haqları necə olacaq?  |     22:28 Zəngəzurun sıfır nöqtəsindən ən son görüntülər - VİDEO  |     22:21 Tibb bacılarını söydü - Həbs olundu  |     22:16 Skuterə görə xanım sərnişini söydü - "Bolt" sürücüsü həbs edildi  |     22:06 Azərbaycan təbii qazı Suriyanın Homs vilayətinə çatıb  |     22:01 Ceyhun Bayramov özbəkistanlı həmkarı ilə ABŞ səfərini müzakirə etdi  |     21:49 Federasiya prezidenti bıçaqlanaraq ÖLDÜRÜLDÜ  |     21:41 Tirana Azərbaycan və Ermənistanın dialoqu seçmək qərarını yüksək qiymətləndirir  |     21:27 ABŞ-ın bu şəhərləri su altında qalacaq  |     21:14 Moskvadan Vaşinqton sazişinə - MÜNASİBƏT  |     21:07 İspaniyada təyyarə qəzası: Ölənlər var  |     20:57 Bu ərazidə pensiya ödənişi başa çatdırıldı  |     20:28 "Arsenal"ın futbolçuları zədələrini sağaldaraq məşqlərə qatılıblar  |     20:21 BMT Cənubi Qafqazda davamlı sülhə nail olmaq üçün bütün səyləri dəstəkləyir  |     20:12 Abşeron dairəvi marşrutu üzrə qatarların iş günü qrafikində dəyişikliklər edilir  |     20:02 Ağstafada avtomobil təmir sexinə çırpılıb, 3 nəfər xəsarət alıb  |    

"Top Qapı" restoranında ciddi nöqsanlar aşkarlandı - FOTO

Nərimanov rayonu, Ə.Ağaoğlu küçəsi, ev 26 ünvanında fəaliyyət göstərən, fiziki şəxs Pərviz Almas oğlu Dadaşova məxsus "Top Qapı" restoranında Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi (AQTA) əməkdaşları tərəfindən keçirilmiş yoxlama zamanı ciddi nöqsanlar aşkarlanıb.

Bu barədə AQTA məlumat yayıb.

Bildirilib ki, yoxlama zamanı restoranda ətin ilkin emalı, mətbəx, soyuq qəlyanaltıların hazırlanması, təndirxana, anbar və işçilərin soyunub-geyinmə sahələrində sanitar-texniki və sanitar-gigiyenik tələblərin pozulduğu və bu sahələrin mütəmadi təmizlənib dezinfeksiya edilmədiyi, sanitar qovşağın qapısının birbaşa ətin ilkin emalı sahəsinə açıldığı, mətbəxdə havalandırma sisteminin qurulmadığı, qida məhsullarının tələb olunan qaydada və temperaturda saxlanılmadığı, qida ilə təmasda olan işçilərin tibbi müayinədən və gigiyenik təlimlərdən keçirilmədən çalışdığı, baytarlıq sənədləri olmayan heyvan mənşəli məhsulların istehlaka təqdim olunduğu müəyyən edilib. Emal olunmuş məhsullardan nümunələr götürülərək laborator müayinələrə cəlb olunub.

Faktla bağlı sahibkar barəsində inzibati protokol tərtib edilib və qanunvericiliyə uyğun zəruri tədbirlər görülüb. Araşdırmalar davam edir.









скачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            393 12.03.25 14:04