Kartof qızartmasını belə bişirin – Möhtəşəm olacaq » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
23:04 Nazirlik banklara 400 milyon depozit qoydu  |     22:57 Bu il daşınmaz əmlak bazarında ən çox bahalaşma hansı layihədə baş verib?  |     22:51 Ürək səssizcə xəbərdarlıq edə bilər - Təhlükə siqnalı göstərən 9 mühüm əlamət  |     22:44 Bu ərazidə köhnə tikililər söküləcək, müasir yaşayış kompleksləri tikiləcək  |     22:38 Yeni Dehlidə Hümayun türbəsi uçub, ölənlər var  |     22:31 Əhali restoranlara 757,7 milyon manat xərcləyib  |     22:25 Təbiətə 71 min manatdan çox ziyan VURULDU  |     22:19 Bakı-Qazax yolunda təmir nə yerdədir? - VİDEO  |     22:13 Azərbaycanda nə qədər işsiz insan var?  |     22:06 Putin-Tramp sammitində təhlükəsizlik əməliyyatının detalları AÇIQLANDI  |     22:00 Rusiya Azərbaycanla görüşə hazırlaşır  |     21:53 Danışıqlar 6-7 saat davam edə bilər - Peskov  |     21:47 Unun topdansatış qiymətləri açıqlandı  |     21:38 Şərurlu İsfəndiyarın maşınlarına həbs qoyuldu  |     21:26 Şəhid mayorun anası vəfat etdi  |     21:18 Özəlləşdirmə çeklərinə görə kompensasiya veriləcək? - RƏSMİ CAVAB  |     21:02 Metroda doğulan körpənin anası - Onu sadəcə ailəsi gözləyirdi, indi bütün Azərbaycan tanıyır – VİDEO  |     20:57 Pakistanda helikopter qəzaya uğrayıb, ölənlər var  |     20:52 Bakı Dəmiryol Vağzalında parklanma xidməti avqustun 18-dən dayandırılacaq  |     20:43 Sabah növbəti tədris ili üzrə lisey və gimnaziyalara qəbul imtahanı keçiriləcək  |    

Kartof qızartmasını belə bişirin – Möhtəşəm olacaq

Kartof qızartması bir çoxlarının sevimli yeməyidir. Bu yeməyi hamı öz üsulu ilə bişirir. Ancaq qızartmanın daha dadlı olması üçün bir neçə sadə yol var.

Kartofun formasını saxlamasını istəyirsinizsə, bir qaba soyuq su tökün və doğranmış kartoflarl yarım saat burada gözlədin. Bundan sonra, suyu boşaldın və kartof dilimlərini salfetin üzərinə qoyub qurudun.

Bundan əlavə, kartofun yaxşıca qızarmasını istəyirsinizsə, buğda unundan istifadə etməyiniz məsləhətdir. Qızartmazdan əvvəl, kartofu buğda unu ilə bir qaba tökün. Oarada qarışdırdıqdan sonra kartofları içində yağ olan isidilmiş tavaya tökün. Nəticədə qızılı rəngli kartof qızartması əldə edəcəksiniz.

Həmçinin, zərdəçal, qırmızı bibər və rozmarin yeməyə dad verən əsas ədviyyat növlərindəndir. Bu birləşmə kartofu elə mükəmməl edəcək ki, sanki o bahalı restoranda bişirilib.
//lent.az
скачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            591 12.11.24 21:24