Kartof qızartmasını belə bişirin – Möhtəşəm olacaq » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
18:38 Bakıda sıxlıq olan küçələrin SİYAHISI  |     18:22 Saxta klinika fəaliyyətini davam etdirir - Xəstələr risk altında (VİDEO)  |     18:15 Ramiz Mehdiyevin dövlət çevrilişi planı necə ifşa olunub? - “Mehdiyev işi”nin DETALLARI  |     18:08 Taksi sifarişində niyə 2 manat əlavə pul tutulur? - FOTO  |     17:50 Azərbaycanda Şahin ovlayan tutuldu  |     17:40 Müdafiə Nazirliyinin İstirahət Evinin rəisi saxlanıldı  |     16:45 Füzulidəki ağır qəza: Dörd nəfər xəsarət aldı  |     16:32 Keçmiş məhkum Xəzər dənizində saxlanıldı  |     16:14 Agentlik sədri: "Əmək qabiliyyətinin itirilməsi dərəcəsi daha dəqiq və operativ mexanizmlərlə müəyyənləşəcək"  |     16:02 DTX tərəfindən saxlanılan sabiq diplomat Ramiz Vəliyevə hökm oxundu  |     15:31 Bakıda tüfeyli həyat tərzi keçirən kişi ticarət mərkəzində öldü  |     13:49 Beynəlxalq axtarışda olan şəxs Bakıya gətirildi  |     13:46 İki ay əvvəl Yevlaxda qəzaya düşən şəxs xəstəxanada öldü  |     13:27 Hərbi Prokurorluqda YENİ TƏYİNATLAR  |     12:13 Biznesmen dayısının bir milyon manata yaxın pulunu ələ keçirən şəxs HƏBS EDİLDİ  |     12:05 Ramiz Mehdiyevin vəkili kimdir? - FOTO  |     11:56 Leyla Əliyeva Berlində MAMA "Ana təbiət" sərgisindən paylaşım etdi - Video  |     11:41 Saakaşvili: "İlham Əliyev bütün Qafqazın şərəfini qorudu"  |     11:38 Bakıda silahlı insident: İki nəfər güllələndi  |     11:37 Sevdiyi qızdan rədd cavabı aldı, üç nəfəri döydü - Saatlıda mağazada DAVA  |    

Kartof qızartmasını belə bişirin – Möhtəşəm olacaq

Kartof qızartması bir çoxlarının sevimli yeməyidir. Bu yeməyi hamı öz üsulu ilə bişirir. Ancaq qızartmanın daha dadlı olması üçün bir neçə sadə yol var.

Kartofun formasını saxlamasını istəyirsinizsə, bir qaba soyuq su tökün və doğranmış kartoflarl yarım saat burada gözlədin. Bundan sonra, suyu boşaldın və kartof dilimlərini salfetin üzərinə qoyub qurudun.

Bundan əlavə, kartofun yaxşıca qızarmasını istəyirsinizsə, buğda unundan istifadə etməyiniz məsləhətdir. Qızartmazdan əvvəl, kartofu buğda unu ilə bir qaba tökün. Oarada qarışdırdıqdan sonra kartofları içində yağ olan isidilmiş tavaya tökün. Nəticədə qızılı rəngli kartof qızartması əldə edəcəksiniz.

Həmçinin, zərdəçal, qırmızı bibər və rozmarin yeməyə dad verən əsas ədviyyat növlərindəndir. Bu birləşmə kartofu elə mükəmməl edəcək ki, sanki o bahalı restoranda bişirilib.
//lent.az
скачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            633 12.11.24 21:24