Qayğanağı daha dadlı edəcək məhsul açıqlandı » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
22:51 Polşa Prezidenti barmağının bir hissəsini itirdi  |     22:21 Bakı Ağır Cinayətlər Məhkəməsinin hakimi Siyavuş Hacıyev vəfat etdi  |     22:01 Ceyhun Bayramov Filemon Yanq ilə Azərbaycan-BMT əməkdaşlığını müzakirə edib  |     21:37 COP29 çərçivəsində Heydər Əliyev Fondunun "Azərbaycan. Təbiətin sehrində" nəşri təqdim edilib  |     21:31 Alimlər ilk dəfə Antarktidada kəhrəba tapdı  |     21:27 "Bitcoin"in məzənnəsi 92 min dollara çatdı  |     21:14 Tavuş vilayətində erməni hərbçisinin meyiti tapıldı  |     20:56 Tramp Ağ Evdə Baydenlə görüşüb  |     20:46 Ordubadın bir sıra kəndlərində elektrik enerjisinin verilişində fasilə yaranacaq  |     20:33 Ombudsman Beynəlxalq Ədalət Məhkəməsinin qərarını ədalətin bərpasında mühüm addım kimi qiymətləndirib  |     20:12 YAP və Çin Kommunist Partiyası əməkdaşlıq memorandumu imzalayıb  |     19:58 Zaxarova ATƏT-in Minsk Qrupu barədə: "Biz özümüz də narazıyıq"  |     19:46 Paşinyan Azərbaycan Prezidenti ilə BRICS çərçivəsində söhbəti çox vacib adlandırıb  |     19:32 Rusiya XİN COP29 konfransının Bakıda keçirilməsini alqışlayıb  |     18:54 ICGB: "Ukrayna üzərindən qaz tranzitinin dayandırılması Şaquli dəhlizin əhəmiyyətini artırır"  |     18:44 Nazir: "Bərpa olunan enerji layihələri üçün bütün imkanımızı səfərbər etmişik"  |     18:34 Paşinyan: İrəvan və Bakı kommunikasiyalar üzrə razılaşmaya yaxındır  |     18:15 Prezidentin nəvəsi Ronaldinyo ilə bir araya gəlib - FOTO  |     18:06 Rəcəb Tayyib Ərdoğan: "İsraillə ticarəti də, əlaqələri də kəsdik"  |     17:49 Ronaldinyo Bakı Olimpiya Stadionunda - FOTO  |    

Qayğanağı daha dadlı edəcək məhsul açıqlandı

Pişmiş yumurta ən klassik və məşhur səhər yeməklərindən biridir. Məşhur amerikalı aşpaz və yazıçı Alton Braun yüzlərlə müxtəlif resepti hazırlanan yumurtanın bişmişini daha da qaymaqlı etmək üçün öz sirrini bölüşüb.

Braun bunun üçün sadəcə bir çay qaşığı mayonezin lazım olduğunu bildirib. Bu ipucu sayəsində səhər yeməyiniz daha dadlı olacaq.

Bu reseptlərin alındığı Braunun kitabında deyilir ki, omlet və mayonez əslində emulsiya edilmiş məhsuldur:

"Əmin olun ki, mayonezdən istifadə omletin dadına heç bir şəkildə təsir etməyəcək. İstifadə olunan mayonezin miqdarı çox azdır və mayonezin yumurtadan hazırlanması onun dadına asanlıqla qarışması deməkdir”.

Bunun üçün 1 çay qaşığı mayonezi 1 çay qaşığı su ilə qarışdırıb bişməzdən əvvəl yumurtaya əlavə edin. Beləliklə, çırpılmış yumurtalarınız daha qaymaqlı olacaq.
скачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            168 12.11.24 21:03