Alimlər bağırsaqları zəhərləyən qidaların adlarını açıqladı » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
22:59 Braziliyada turistlərin olduğu qayıq aşıb, ölənlər var  |     22:55 Xəzər dənizində zəlzələ qeydə alınıb  |     22:47 Şuşadan ilk zəng həyata keçirilib  |     22:43 Rusiyada yük avtomobili iki avtobusla toqquşub, onlarla insan xəsarət alıb  |     22:31 İranda Mərkəzi Bankının sabiq rəhbəri 10 il həbs cəzası aldı  |     22:14 Yük maşını qoyun sürüsünə çırpıldı - VİDEO  |     22:02 Turistləri daşıyan gəmi çayda batdı: Ölənlər və itkin düşənlər var  |     21:55 “Dejavü” filminin qəhrəmanı vəfat edib  |     21:47 Azərbaycanda koronavirusun beşinci dalğası gözlənilirmi? - Ekspertlərdən ŞƏRH  |     21:40 Masallıda ev və mağazalara qənim kəsilən ŞƏXSDƏN XƏBƏR VAR  |     21:31 Azad edilən bu iki kəndə 500 ailə köçürüləcək  |     21:26 DSX İranla sərhəd yaxınlığında şübhəli avtomobil saxlayıb, narkotik aşkarlanıb  |     21:20 Xocavənddə daha 2 erməni hərbçisinin meyiti tapıldı  |     21:16 Hikmət Hacıyev: “Prezidentin münaqişədən sonrakı yenidənqurma-bərpa layihələri misilsizdir”  |     21:10 Rusiyada metanol spirtindən ölənlərin sayı artıb  |     21:05 Rəşad Sadıqov: "Belə oyunların sayı çox olsa, futbolumuz inkişaf edər"  |     21:02 Zəng edən bank əməkdaşıdır, yoxsa dələduz? - ARAŞDIRMA  |     20:47 Şəmkirdə qatar gənc oğlanı vuraraq öldürüb  |     20:40 IDEA İctimai Birliyi ilə Ümumrusiya Təbiəti Mühafizə Cəmiyyəti arasında saziş imzalanıb - FOTO  |     20:30 Azərbaycanın bəzi iqtisadi rayonlarının adlarında dəyişiklik edilib  |    

Alimlər bağırsaqları zəhərləyən qidaların adlarını açıqladı
Gündəlik pəhrizə daxil olan bəzi qida məhsullarının çox təhlükəli olduğu ortaya çıxıb – onlar orqanizmə demək olar ki, zəhər kimi təsir edirlər.

Median.Az
"Focus” istinadla yazır ki, müntəzəm istifadəsi ilə zərərli bakteriyalar bağırsaqlarda çoxalır və xoşagəlməz sağlamlıq nəticələri və hətta ölüm riski artır.

Belə ki, alman mütəxəssislərin fikrincə, bakteriyaların sürətlə çoxalmasına kömək edən şəkər bağırsqları zəhərləyir, kanserogen məhsullar siyahısına daxil olan sarsıdıcı, hisə verilmiş və çox işlənmiş kolbasalar, həmçinin marqarin və mayonez bağırsaqları ciddi şəkildə yükləyən pis yağlardır.

Həkimlər yuxarıdakı qidalardan imtina etməyi və daha çox lif tərkibli tərəvəz və paxlalı bitkilər yeməyi, daha çox banan, balıq, qabıqlı kartof və qara çörək yeməyi məsləhət görürlər.скачать dle 11.3





Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            588 21.01.21 20:01