Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni — Mütləq yeyin! » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda


Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni — Mütləq yeyin!
Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə, bəziləri isə qabıqsız yeyilir.
Median.Az
medicina.az-a istinadən qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat təqdim edir.

- Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;

- Qan dövranını yaxşılaşdırır;

- Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;
- İştah açır;

- Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;

- Həzm prosessini yaxşılaşdırır.скачать dle 11.3





Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




          530 25.09.19 23:48