Badımcanı bir də belə qızardın - DADINDAN DOYMAYACAQSINIZ » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
21:49 Gündə bir ədəd banan yemək sağlamlığınıza necə təsir edir?  |     21:37 Azərbaycan Premyer Liqası: "Sabah" - "Araz-Naxçıvan" matçında qalib müəyyənləşməyib  |     21:30 Mingəçevirdə iki avtomobil toqquşub, xəsarət alanlar var  |     21:23 Deputat köməkçisi işləmək üçün müsabiqə lazımdır? (AÇIQLAMA)  |     21:16 "Marketlərin fəaliyyətində ciddi problem var" - Çıxış yolu nədir?  |     21:11 Murad Dadaşov həyat yoldaşı ilə - FOTO  |     20:59 Mənzillərin kirayələnməsi zamanı sığorta məqsədilə depozit tələb olunur?  |     20:54 Kadırovun oğlunun adı “Rekordlar kitabı”na düşdü - FOTO  |     20:46 Moskva-Gəncə təyyarəsində halı pisləşən qadın aeroportda öldü  |     20:40 Uşaqlar liftdə köməksiz qaldı - VİDEO  |     20:33 Bakıda obyektdə iyrənc mənzərə - Siçovul pirojkini belə yedi - Video  |     20:29 Dünyanın ən varlı ikinci adamı oldu  |     20:21 “Bozqurd” işarəsi ilə gündəmə gəlmişdi - Merihin heykəli ucaldıldı - (FOTO)  |     20:15 Türkiyədə 100- ə yaxın qanunsuz miqrant saxlanılıb  |     20:06 Azərbaycanın avtomobil bazarında mövcud vəziyyət - Qiymət artımları və yeni trendlər  |     20:00 İranda terror aktının qarşısı alınıb  |     19:51 BMT: Livandan Suriyaya 200 mindən çox qaçqın gedib  |     19:44 Torpaqların minalanması, partlaması dəhşətli ətraf mühit deqradasiyası yaradır - RƏY  |     19:39 Azərbaycanlı deputatlar Qazaxıstanda referendumu müşahidə edəcəklər  |     19:33 Livanın cənubunda 400 “Hizbullah” döyüşçüsü öldürülüb  |    

Badımcanı bir də belə qızardın - DADINDAN DOYMAYACAQSINIZ

Badımcan qızardarkən hər kəsin şikayət etdiyi əsas məqamlar yağın hopması və xüsusilə qaralmasıdır.

Badımcanın qaralmasının qarşısını almağın sadə üsulu var.

Ən vacib addım badımcanları duzlu suda saxlamaqdır. Bu proses badımcanların acılığını aradan qaldırır və suyunu buraxmağa imkan verir. Beləliklə, qızartma zamanı yağın udulmasının qarşısını alır.

Hazırlanma qaydası

Badımcanları orta qalınlıqda halqalara kəsin və duzlu suda isladın.

Badımcanların qara şirəsi çıxanda onları sudan çıxarın və artıq suyunu kağız dəsmal ilə çıxarın.

Bir boşqaba yumurta, un, duz və qabartma tozunu əlavə edib çalın.

Hazırladığınız qarışıma badımcan dilimlərini əlavə edin və yaxşıca qarışdırın.

Tavaya yağı götürüb qızdırın. Badımcan dilimlərini hər iki tərəfə qızdırılmış yağda qızardın.

Nuş olsun!
//lent.azскачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            279 08.07.24 22:42