Yaponlar indi də çamurdan ət hazırlayacaq » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
23:01 Bu ölkədə şahmat qadağan edildi  |     22:50 Temperatur 4-6 dərəcə aşağı enəcək – XƏBƏRDARLIQ  |     22:45 1 manat 18 qəpiyə gələn meyvə bizə 5 manata satılır  |     22:38 Yaponlar indi də çamurdan ət hazırlayacaq  |     22:29 Dünyada bu ilin ən populyar avtomobili AÇIQLANDI  |     22:24 Azərbaycanda bu siqaretlər bahalaşır - MƏBLƏĞ  |     22:18 Nadir brilyant hərraca çıxarılacaq  |     22:13 Əcnəbilər ƏDV-ni geri ala bilərlərmi?  |     22:05 Azərbaycan Hindistanla Pakistan arasında elan edilmiş atəşkəsi alqışlayır  |     22:00 Liftlərdə güzgü niyə olur? - Cavab düşündüyünüz qədər sadə deyil!  |     21:54 Qeyri-adi təbiət hadisəsi: Bostona yağan qırmızı qarın arxasındakı qaranlıq həqiqət  |     21:45 PFL prezidentinin əməliyyatı təxirə salınıb, bərpa prosesi davam etdiriləcək  |     21:40 MN-in milyonluq mənimsəməyə görə tutulan sabiq xidmət rəisi əmlakları ilə bağlı şikayət etdi  |     21:32 Yasamalda qəbirlər başqalarının dəfni üçün təklif edilir? - VİDEO  |     21:26 Dahilər daha çox hansı ailələrdə böyüyür? - Alimlərdən təəccübləndirən araşdırma  |     21:19 9,3 milyon mənimsəmədə ittiham olunan polkovnik-leytenant əmlaklarını geri istəyir  |     21:14 Ən bahalı 10 azərbaycanlı futbolçu (SİYAHI)  |     21:05 Çindən Azərbaycana idxal edilən kürülər bazarda neçəyə satılır? - VİDEO  |     20:59 Gəncədə avtomobilin vurduğu piyada xəstəxanada ölüb  |     20:51 Türkiyə Superliqası klubu baş məşqçisi ilə yolları ayırıb  |    

Yaponlar indi də çamurdan ət hazırlayacaq

Yaponiyalı tədqiqatçılar ərzaq problemi ilə mübarizə məqsədilə süni ət istehsal etmək üçün xammal kimi kanalizasiya tullantıları və soyadan istifadə ideyasını irəli sürüblər.

Median.Az
"Bakupost.az"a istinadən xəbər verir ki, konsepsiya Okayamadan olan Mitsuyuki İkeda tərəfindən təklif edilmiş və Tokionun Kanalizasiya İdarəsi tərəfindən dəstəklənmişdir.

İnsan fəaliyyəti nəticəsində yaranan tullantıların emalı prosesi zülallarla 63%, karbohidratlarla 25%, yağlarla 3% və minerallarla 9% zəngin biokütlənin əmələ gəlməsi ilə nəticələnir ki, bu da onu tərkibinə görə mal əti ilə müqayisə etməyə imkan verir.
Dadını yaxşılaşdırmaq üçün məhsula soya teksturalı məhsul və müxtəlif dadlandırıcı əlavələr daxil edilir. Aparılan testlərə görə, onun dadı praktiki olaraq adi ətdən fərqlənmir.
Mütəxəssislərin fikrincə, belə ixtiraların qəbulu zamanla dəyişə bilər.Necə ki, vaxtilə suşi və ya həşəratlardan hazırlanan yeməklərə münasibət dəyişmişdi.скачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            117 10.05.25 22:38