Yaponlar indi də çamurdan ət hazırlayacaq » Median.Az - Bütün xəbərlər bir ünvanda
16:57 Türkiyədə 70-ə yaxın şəxs iş yerində qidadan zəhərlənib  |     16:55 Göyçayda 23 yaşlı qadın itkin düşüb  |     15:29 Gəncədə SÖYÜŞƏ GÖRƏ kütləvi dava: Üç nəfər xəstəxanalıq oldu  |     15:16 Üç gün güclü külək əsəcək - XƏBƏRDARLIQ  |     14:40 Saatlıda çayda boğulan yeniyetmə də futbolçu imiş  |     14:28 Azərbaycan və Pakistan XİN rəhbərlərinin telefon danışığı olub (Yenilənib)  |     14:23 Aİ-nin sanksiya tətbiq etdiyi Azərbaycan şirkəti kimə məxsusdur? - DETALLAR  |     14:11 Moskvadakı Azərbaycan diasporu fəaliyyətini dayandıra bilər  |     14:07 İnzibati cəriməni tez ödəyənlərə GÜZƏŞT EDİLƏCƏK  |     14:07 MM: "Belçika Nümayəndələr Palatasının qəbul etdiyi qətnamədə irəli sürülən ittihamları rədd edirik"  |     13:58 Ermənistan parlamentinin keçmiş deputatı Ruben Akopyan həbs edilib  |     13:39 Bəzi yerlərdə leysan yağıb, şimşək çaxıb - FAKTİKİ HAVA  |     13:19 Suriyanın keçid dövrü prezidenti Əs-Süveydada atəşkəs elan etdi  |     23:05 Məhkəmə tanınmış rusiyalı şahmatçını 9 il azadlıqdan məhrum etdi  |     22:52 Bakıda saxlanılan Rusiya vətəndaşlarını yaxınları ziyarət edib  |     22:35 Biləsuvarda qəza riskinin yüksək olduğu ərazilərdə 12 ədəd radar quraşdırılır  |     22:28 Ramin İsayevin əmlakı müsadirə edilə bilər - 15 il həbsi istənilir  |     22:28 Maşınını xadimələrə yudurdan məktəb direktoru işdən çıxarıldı  |     22:20 Ukrayna vətəndaşı Qazaxda çayda boğuldu  |     21:52 Bakıda saxlanılan Rusiya vətəndaşlarını yaxınları ziyarət ediblər  |    

Yaponlar indi də çamurdan ət hazırlayacaq

Yaponiyalı tədqiqatçılar ərzaq problemi ilə mübarizə məqsədilə süni ət istehsal etmək üçün xammal kimi kanalizasiya tullantıları və soyadan istifadə ideyasını irəli sürüblər.

Median.Az
"Bakupost.az"a istinadən xəbər verir ki, konsepsiya Okayamadan olan Mitsuyuki İkeda tərəfindən təklif edilmiş və Tokionun Kanalizasiya İdarəsi tərəfindən dəstəklənmişdir.

İnsan fəaliyyəti nəticəsində yaranan tullantıların emalı prosesi zülallarla 63%, karbohidratlarla 25%, yağlarla 3% və minerallarla 9% zəngin biokütlənin əmələ gəlməsi ilə nəticələnir ki, bu da onu tərkibinə görə mal əti ilə müqayisə etməyə imkan verir.
Dadını yaxşılaşdırmaq üçün məhsula soya teksturalı məhsul və müxtəlif dadlandırıcı əlavələr daxil edilir. Aparılan testlərə görə, onun dadı praktiki olaraq adi ətdən fərqlənmir.
Mütəxəssislərin fikrincə, belə ixtiraların qəbulu zamanla dəyişə bilər.Necə ki, vaxtilə suşi və ya həşəratlardan hazırlanan yeməklərə münasibət dəyişmişdi.скачать dle 11.3




Şahidi olduğunuz hadisələri çəkib bizə göndərin!




            261 10.05.25 22:38